ponedjeljak, 20. travnja 2015.

Najtreš recepti, vol. 1

OPREZ! Ovaj post nije za osobe slabijeg želuca!




Inače, općepoznata je činjenica da jedna pileća nožica dnevno zadovoljava sve djetetove potrebe za vitaminima i mineralima. Ako ju ubacite u čokoladu, dobijete ukusan i zabavan obrok za vaše klince i klinceze.


Sketti - link na yt video (cijela epizoda) te recept


Vrhunska delicija iz kuhinje Mame June (iz rijalitija Here comes Honey Boo Boo), koja je posramila i Bolognese umak. Mislim da bi se umak trebao zvati Srčani udar. Blogokolegica Meow napisala je odličan post (link) o spomenutom showu.





Ajme! Kakva ideja! Kakva deokracija! Mirujte, vi usni pupoljci moji!
Oduševljavaju me dosjetljive domaćice sa uvijek novim verzijama slanih kolača i torata (znam da se ne kaže tako). Zbogom, slani rolatu od špinata i punjeni francuski kruše (I'm on fire)! Stigla je nova kraljica svatovskog stola - šarena slana torta. 





Evo jedan klasik - pohani parizer. ''Volim pohanu salamu..parizer,,,mjnac!'', jedan je od komentara na receptu. Zaista, što je tu za ne voljeti? Meni jedno od omiljenih predjela, jer je brzo i ukusno. Može se poslužiti toplo i hladno.



- Zverka



2 komentara:

  1. Dodala bih i tortu od ćevapa, vrlo popularno kod nas. Ma moglo bi se tu još svašta dodati na popis! ;D

    OdgovoriIzbriši
  2. hahah kao prava čokoholičarka čudim se sama sebi što još nisam probala ovaj recept za pileće nožice, ispravljam grešku prvom prilikom :D

    OdgovoriIzbriši