utorak, 19. ožujka 2013.

Modni trendovi koji mi idu na živce - 2. dio

Tajice kao hlače/ traperice




Općenito mi se ne sviđa trend nošenja tajica koje glume hlače, jer mi cure u njima izgledaju poluobučeno (najblaže moguće rečeno). Posebna vrsta su jeggings, tajice sa printom traperica. Ne znam koga bi to zavaralo - kratkovidnu baku? Izgleda kao body paint, a ne traperice. Čitala sam da je ovaj trend popularizirala Lindsay Lohan, što me uopće ne šokira. Vjerojatno se probudila pijano-mamurna u tuđem stanu i žurila da pobjegne te isfurala tajice (ili grilonke) kao hlače u tom bunilu. 



Pidžama hlače


Vjerujem da je udobno, ali to i dalje ne mijenja činjenicu da ovo izgleda kao donji dio pidžame. Što je sljedeće – trend nošenja kućnih papuča. Ups, to već imamo – vidi dolje (crocsice).



Fejk Šaneluše



Ove torbe su mi prije bile lijepe, ali nakon bezbroj kopija jeftinih modnih brendova i silovanja ovog trenda postale su mi preisfurane. Osim toga (fejkovi), baš djeluju cheap i nekvalitetno pa im je i to veliki minus. 



Crocsice


Nitko stariji od 8 godina ne bi se smio pojaviti u ovom u javnosti. Ne osporavam udobnost, neka ih svi slobodno nose po kući, ali izvan nje – ne. 



Muške cipele za žene


Trend nošenja cipela koje izgledaju kao muške mi je nešto najružnije u zadnje vrijeme. Ugliness bonus: ako ih nosite na bosu nogu. Jedino kome mogu oprostiti ove cipele su – klaunovi.


Tenisice s petom


Mislim da imamo pobjednika. Ovo je službeno nešto najružnije što sam ikad vidjela. Spram ovoga su mi Uggsice i muške cipele za žene kamilica. Neću stavljati više slika, niti guglati iste, jer mi dođe da zbog ovih 10ak pari koje sam vidjela odem pogledati novu epizodu Walkera – teksašog rendžera  i  malo skrenem misli.


Govno punđa


Trend poluneurednih govno instalacija na vrh glave 2012. bio je raširen među modnim blogericama i trendsetericama kao sifilis u porno industriji  te godine. Uskoro očekujem nošenje maske za lice (na licu) po gradu.




Ovakve trakice/pletenice za kosu




Jedan od najbesmislenijih trendova koje sam ikad vidjela – nošenje trakice oko čela. Koja je uopće svrha nošenja trakice oko čela, osim što imam dojam da zaustavlja cirkulaciju?


To bi bilo sve za danas od mene. Očekujte 3. dio uskoro, jer imam poprilično materijala.

Koji modni trendovi vama idu na živce?


- Zverka




3 komentara:

  1. I ja sam nadopunila svoju listu. :D

    1. Široke kratke majice tzv. crop top. Nikome ne stoje, nisu ni u 80tima, ni u 90tima niti ikome stoje dobro sada.
    2. Naravno, hlačo-tajice trend. Ili obuci hlače, ili obuci nešto da prekrije dupe (koliko god dobro bilo).
    Vjerojatno imam još toga, ali doć će mi s 3. dijelom tvog popisa. ;)

    A za Crocse, mrzila sam ih iz dna duše, zgražala se na svima starijima od 8 godina koji su ih nosili u javnosti, javno i glasno prigovarala i pogrdno komentirala dok, dok... dok nisam rasturila nogu. Najprije sam ih posudila, a zatim i kupila, a potom i nosila. po doma. u javnost. svugdje. stalno. Jednostavno su mi stopala toliko oticala da su te jebene crocsice bila jedina obuća koju sam mogla nositi bez da mi se noga usafta (bilo je ljeto), bez da mi noga pleše (jer imaju onaj 'remen' za petu), da mi skliže, da su mi dovoljno stabilne za skakutati na štakama, da su udobne (a bome jesu majku im grdu), da ih je lako obuti i izuti, da mogu s njima u bazen, u more, iz mora, po dućanu, po gradu, po kafiću... U međuvremenu sam se riješila štaka i oticanja u tolikoj mjeri. Ali ne i crocsica. Nosila sam ih dok mi nije došlo prehladno (ne, one čupave navlake ne dolaze u obzir, toliko nisko nisam pala). Jedino što mogu reći u svoju obranu zapravo je KARMA'S A BITCH. :D

    Sada mi preostaju loš ombre, tajice umjesto hlača, patike na petu i crop top, i naravno duck fejs profilna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Prvi apsolutno. Ovo drugo totalno kužim no tajice kao hlače ne ne ne ne i ne. Briga me jeli udobno briga me koliko je ženska vitka pa može nositi (jesam i ja pa ne nosim bogte) i briga me koliko je stvar ukusa jer je očito riječ o neukusu. Puj.
    Dosta negativne energije za danas :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Jao, pronalazim se u većini osim tajica, šaneluša i kroksica. Mislim da me to ofišli čini hipsterom i pripadnikom tvoje crne liste :D

    OdgovoriIzbriši