srijeda, 13. veljače 2013.

Kako se pripremiti i ponašati na spoju

Za početak, čestitam sretnicama koje su upecale frajera držeći se mojih savjeta iz posta o pecanju na fejsbuku.

                                                                           izvor

A sada je vrijeme da Vas pripremim za taj dugo očekivani spoj.

Prvo, krenimo s izgledom. Za prvi spoj morate se malo izazovnije odjenuti, jer ipak želimo zainteresirati mladog gospodina, a što će ga više zainteresirati od kratke suknje ili dekoltea. Ako imate dobre noge, možete 'ladno doći u picinom remenu*. Uz to idu i neizostavne čarape s uzorkom koje plijene pažnju. Djevojke koje imaju stupić noge neka izbjegavaju nošenje mrežastih čarapa jerbo mogu postići kulen efekt, a to definitivno nije poželjno. Štikle pod obavezno, i to sa što višom petom, da Vam svaki korak bude pomalo bolan, jer time dajete dojam da ste se za njega potrudile što bolje izgledati. Još mala pismo torba i spremne ste.

                                                                           izvor

Dalje, ako imate lijepe poveće grudi, pokažite ih. Zato su tu. Ako nemate, u New Yorkeru ima silikonskih umetaka po povoljnoj cijeni pa si povećajte dekolte za broj ili dva.
Izbjegavajte crno, smeđe, sivo i neke maslinaste boje jer ćete izgledati starije i ozbiljnije, a to ne želimo. Zar ne?

Sljedeća stavka je make up. Za ime Boga, ne pokušavajte isfurati prirodni look. Cilj je izgledati  kao zvijezda (što Granda, što općenito). Ovako nekako biste se trebale našminkati. Obrve, dakako, stanjite, jer svi znamo da je pravilo "manje je više".

                                                                       tutorial = izvor

Kosu malo počešljati i staviti 15ak špriceva parfema i spremne ste za dejt.


Dođite 10 minuta kasnije jer ste dama, a damu se mora čekati. Naručite neko damsko piće, poput Martinija. Smijte se, jer je smijeh jedina besplatna stvar koja Vas proljepša, a i odajete dojam da Vam je zabavno s njim. Nemojte previše pričati o sebi, jer je tajanstvenost odlična za početak, time ćete ga dodatno zainteresirati. Na pitanja o bivšima dajite općenite odgovore i ne ulazite u objašnjavanja. U razgovoru ga često oslovavajte imenom i dodirujte po koljenu. Platite jednu rundu pića, a ostale neka on plati. Nemojte se predugo zadržavati, ostavite ga u želji za još. Maksimalno 2 sata. I da, ako Vam se svidio, poljubac pod obavezno. Ništa više, ništa manje.



*ultra kratka suknja koja samo pokriva vađajnu





- Zverka

2 komentara:

  1. Jedino ako cemo glumiti "prostitutke".......

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je zezantski post. :) Nijedna poštena Grumpyca ne bi takva izašla van. :P

      Izbriši