petak, 25. siječnja 2013.

Stipe i Bošca (eroCka sapunica)

Ovu sapunicu napisala sam inspirirana jednom od mojih najdražih rijaliti emisija. Svaki dan objavit ću po jednu epizodu. Uživajte.


izvor


Epizoda 1 - Lički nektar u Dubrovačkom apartmanu

Bilo je sunčano poslijepodne i Bošca i Stipe stigli su u Dubrovnik, u apartman u koji ih je smjestila jedna privatna televizija zbog sudjelovanja u jednom reality showu.
Ušli su u sobu ugodno iznenađeni luksuzom koji ih je dočekao. Veliki bračni krevet sa Dormeo madracem i predivnom krep-posteljinom motiva zalaska sunca. Na sredini sobe bio je okrugli stol sa košarom punom poklona sponzora. Ispod stola bile su dvije velike kutije sa mašnom i ceduljom na kojoj su pisala njihova imenima. Oboje su otvorili svoj poklon. Bile su to crne Walkmaxx tenisice. Bošca je vrisnula od sreće, kada je otvorila drugi, manji poklon u kojem se nalazio Aire grudnjak u bež boji. Stipe je dobio set noževa Super sječko. Nije bio pretjerano oduševljen poklonima. Bio je nervozan i  samo gledao u krevet, a potom tiho rekao: 'Ja ću spovat' na podu'. 'Ne budi smiješan, Stipe', odgovorila mu je Bošca, 'stisnut ćemo se.' Stipe se zacrvenio. Nikada prije nije legao pored žene. Bošca se nasmijala i rekla mu da se ide tuširati i obući kupaći. Naime, za sat vremena moraju biti spremni za šuting na plaži. Stipe je upalio TV i sjeo na krevet. Čuo je zvuk tuša. U glavi mu je bila slika gole Bošce i vode koja se slijeva niz njeno tijelo. Tu sliku prekinuo je Boščin izlazak iz kupaonice. Bila je omotana ručnikom. Voda joj je kapala sa crvene, inače divlje, kratke kose po bujnim grudima. Stipe nije mogao maknuti oči s nje. Nasmiješila mu se. Pogled joj je pao na Stipino međunožje. Svidjelo joj se to što vidi. Prišla je stolu na kojem se nalazila košara i uzela voćni jogurAt. Zubima je načela jogurAt i pohotno lizala poklopac. Stipe je počeo sve glasnije disati. Hlače su postale pretijesne. 'Nema žlice', rekla je ona pogledom tražeći po stolu, 'ali, nema veze'. Dva prsta uronila je u jogurAt, izvadila i polizala. 'Mmm', uzdahnula je, 'jako je fin'. Polako je prilazila Stipi koji i dalje nije skidao pogled s nje. Ponovno je uronila prste u hladni jogurAt, a potom ih prislonila Stipinim ustima. Stipe je polizao prste. Kapnulo joj je par kapi po hlačama. Spustila se na koljena. Polizala umrljane hlače. 'Bošce, što to rodiš?', tiho je rekao. Ona je šutila i otkopčala mu hlače. Izvadila je njegov ponos, koji je već pulsirao od želje. Bio je obasjan svjetlošću koja se borila da prođe kroz zavjese. Stavila ga je u usta i kroz nekoliko sekundi njegov slatki lički nektar joj je napunio usta.




- Zverka




Nema komentara:

Objavi komentar