utorak, 8. siječnja 2013.

Dobrodošli!


Dragi čitatelji,
Skupila se tako grupica različitih cura s različitim interesima i odlučila pokrenuti blog na kojem će se moći naći zbilja svašta. Od DIY projekata i recepata,  preko priča o svemu i svačemu, recenzija, putopisa, pa sve do random postova. Ono što možemo obećati je da neće biti dosadno.

Nova godina, novi počeci...U razgovoru je nekako iskrsnula tema blogova i ispostavilo se da smo sve oduvijek željele pisati na blogu. Međutim, bilo zbog straha, bilo zbog nedostatka inspiracije, bilo zbog nedostatka vremena, niti jedna od nas se nije upustila u pothvat vođenja samostalnog bloga. Ideja se nametnula sama - idemo ga pisati zajedno!
Svaki početak je težak, pa nam nemojte zamjeriti početničke pogreške. Svakako ćemo se truditi da napredujemo u svakom pogledu - u kvaliteti teksta, dizajna i tema.
Da se predstavimo barem našim blogerskim imenima – 3.14 Čka, Zverka, Meow, Mini Čka, Mica Kuharica, povremeno će nam se pridružiti i Đinđer Čka (aka Gostujuća Čka), a više možete pročitati u kategoriji "O nama".  :)

Priznajemo, sličan koncept kao super cure s bloga Bunch of girls, ali opet dosta različit sadržaj i karakteri blogerica. Možemo se samo nadati da ćemo biti upola dobre kao one. :mahmahbunchericama:
Komentari i konstruktivne kritike su uvijek dobrodošli!

Zašto Grumpy Čke? Interna fora, skraćenica od Grumpy mačke.

Možete nas pratiti i na našoj Facebook stranici.



 
                                                                       

1 komentar: